Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


style

sima.jpg 


 

1. Emo ("sima" emo)

 

Emo = érzelmes. Gondolom ezt mindenki sejtette x) Öltözködés: az alapszín a fekete, amit sokszor kevernek rózsaszínnel szürkével vagy fehérrel. Sok a kockás / pöttyös / csíkos dolog :) Ezen kívül: slip on, répanadrág. Legtöbbször oldalra fésült fekete haj.

 

 

 

 

________________________________________________________

 

divat.jpg

 


 


 

2. Divatemo

 

Igazából nem külön stílus... Nem emok és nem is mondják magukat annak, csak úgy öltözködnek.

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________

 

saucy.jpg

 


 


 

3. Saucy-emo

 

Saucy = pimasz, elegáns. (Bár nem igazán számít mit jelent, magát a stílust nem lehet egy szóval meghatározni.) A saucy az emoból vált ki és vált külön stílussá. A saucy-emok érzelmesek, általában vidámak, hangulatemberek. Öltözködés: élénk színek, pl rózsaszín, sárga, lila, piros stb. Ezen kívül: extrém ruhák és kiegészítők. Hajuk is színes, extrém. (több infóért nézz körül a honlapon :))

 

 

 

________________________________________________________

scene.jpg
 

4. Scene

 

Nincs sok köze az emohoz, de sokszor összekeverik vele és a saucy-emoval... A scene egy myspaceről kiindult trend. Belső... Nem nagyon tudok ide mit írni mert a scene-ben az öltözködés a lényeg (persze mivel a scene jelentése: látvány.) Tehát öltözködés... Nagyon hasonlít a saucy-emohoz de mégsem ugyanolyan. Mivel a scene lényege a "megbotránkoztatás" extrém, de divatos ruhákat hordanak.

 

 

___________________________________________________________

scene-emo.jpg 


 

5. Scene emo

Ilyen nincs. Néhányan scene emonak mondják magukat de szerintem a scene emo az majdnem ugyanolyan lenne mint a saucy-emo... Meg különben is hülyeség összekeverni a két stílust hiszen teljesen másképp alakultak ki és teljesen mást képviselnek.

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 34670
Hónap: 431
Nap: 10